Εκδήλωση απονομής βραβείων - επαίνων

Εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και σχολεία της A’ φάσης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πειραμάτων για την 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2018.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου της Επιστημονικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή του τοπικού μαθητικού πειραματικού διαγωνισμού (Α΄ Φάση Πανελλήνιου), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, τα ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων, Ηλιούπολης, Ν. Φιλαδέλφειας και Ομόνοιας, σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους ΠΕ04 Κ. Καφετζόπουλο, Ε. Κρητικού και Ν. Μπισκετζή, διοργανώνουν εκδήλωση απονομής βραβείων και επαίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00-14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου ΓΕΛ Ηλιούπολης (Αλ Παπαναστασίου 12, Ηλιούπολη, μετρό Άλιμος)

Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, οι εκπαιδευτικοί που τους προετοίμασαν και οι Διευθυντές των σχολείων αυτών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί - μέλη της επιστημονικής επιτροπής.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων όπως διευκολύνουν τη συμμετοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στην εκδήλωση.

Πρόσθετες πληροφορίες